Olet täällä

 
Please consent to cookies in order to use the reading list

Henkilötietojen suojaaminen

Kaikkia Euroopan ammatillisen koulutuksen kehittämiskeskuksen (Cedefop) keräämiä henkilötietoja käsitellään yksilöiden suojelusta yhteisöjen toimielinten ja elinten suorittamassa henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta 18. joulukuuta 2000 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 45/2001 säännösten mukaisesti.

Yleisperiaatteena on, että Cedefop käsittelee henkilötietoja ainoastaan hoitaessaan yleistä etua koskevia tehtäviään Euroopan yhteisön perustamissopimusten ja Euroopan ammatillisen koulutuksen kehittämiskeskuksen perustamisesta 10. helmikuuta 1975 annetun neuvoston asetuksen (ETY) N:o 337/75 perusteella tai käyttäessään laillisesti Cedefopille tai sille kolmannelle osapuolelle, jonka tietoja paljastetaan, kuuluvaa julkista valtaa.

Kaikesta henkilötietojen käsittelystä ilmoitetaan asianmukaisesti Cedefopin tietosuojavastaavalle ja tarvittaessa Euroopan tietosuojavaltuutetulle.

Cedefop takaa, että kerättyjä tietoja käsittelevät ja/tai niihin pääsevät ainoastaan asiaankuuluvista toimista vastaavat Cedefopin henkilöstön jäsenet.

Ellei tietosuojarekisterissä toisin mainita, kaikkien henkilötietoja Cedefopille paperilomakkeella tai sähköisellä lomakkeella toimittavien luonnollisten henkilöiden katsotaan antaneen kiistatta suostumuksensa asetuksen (EY) N:o 45/2001 5 artiklan d kohdan soveltamisen mukaisille myöhemmille toimille.

Rekisteröidyillä on oikeus tutustua itseään koskeviin tietoihin ja oikaista tietoja, jos he esittävät tästä Cedefopille osoitetun kirjallisen pyynnön.

Rekisteröidyt voivat milloin tahansa kuulla Cedefopin tietosuojavastaavaa tai kääntyä Euroopan tietosuojaviranomaisen puoleen.

Asetus

Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 45/2001, annettu 18 päivänä joulukuuta 2000, yksilöiden suojelusta yhteisöjen toimielinten ja elinten suorittamassa henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta

Yhteystiedot

Cedefopin tietosuojavastaava
Mr. Robert STOWELL

Toimistot:
Europe 123, GR - 57001
Pylea, Thessaloniki - KREIKKA

Postiosoite:
PO Box 22427, GR - 55102
Finikas, Thessaloniki
Puh. (+30) 2310 490165, Fax: (+30) 2310490174

Brussels office:
Cedefop Liaison Office
c/o European Commission
Rue Philippe le Bon 3
PLB3 06/P003 - office 13a
1049 Brussels
Belgium

Euroopan tietosuojavaltuutettu
Mr. Giovanni Buttarelli, Euroopan tietosuojavaltuutettu
M. Wojciech Wiewiórowski, apulaistietosuojavaltuutettu

 

Postiosoite:
EDPS
Rue Wiertz 60
B-1047 Brussels
BELGIUM

Puh. +32 22831900, Faksi: +32 22831950
http://www.edps.europa.eu/